12. KONGRES PILANARA JUGOISTOČNE EUROPE
28.10.2021. / Vinkovci (hotel Slavonija), Hrvatska

PREMAZI IZ ZELINE ZA EKSTREMNE UVJETE: Zaštita drva od štetočina te za prekomorski prijevoz

Na Kongres pilanara u Slavonski Brod stiže zelinski ARP, zastupnik njemačkog proizvođača Remmers. Ova tvrtka ima više od 50 godina iskustva u građevinskoj kemiji i industriji premaza, kao i u proizvodnji i primjeni močila za drvo. Upravo zaštitni premazi su bili prvi proizvodi ove tvrtke, a i danas su im glavni stup poslovanja. Jedan od glavnih ciljeva Remmersa je stvoriti proizvode za zaštitu kojima će drvo „preživjeti“ različite vremenske uvjete.

Danas nude više od 80 proizvoda koji su povoljni za okoliš te postavljaju mjerila po pitanju kvalitete i produktivnosti –a isti će prezentirati u Slavonskom Brodu. Upravo zaštita drva i pilanska industrija tradicionalno idu ruku uz ruku, stoga će informacije o ovoj vrsti proizvoda zasigurno biti od velike koristi svim sudionicima Kongresa.

Naći će se ponešto za svačije potrebe – ulja i voskovi, sredstva za bajcanje, lakovi i najrazličitije lazure te premazi. Zanimljivo, njihovi proizvodi imaju primjenu za svakodnevne potrebe u kućanstvu i u baznoj preradi drva, ali i za zaštitu drva u ekstremnim uvjetima kakvi vladaju, primjerice, prilikom prekooceanskog transporta drva.

Web by DP